Son Dakika!

25.07.2013

2013 Maxi Etek Modelleri

Bunu Paylaş :
Maxi etek modelleri 2013 yılında da özellikle renkli modelleriyle büyük beğeni topladı. Özellikle şifon etek modelleri maxi modellerde son derece rahat olması sebebiyle sık tercih edilmekte. Yeni sezon maxi etek modelleri bir çok markanın ilkbahar yaz koleksiyonunda bolca bulunmakta. 


Maksi etek modelleri özellikle kapalı hanımlar için sık tercih edilen bir etek türüdür. Ancak artık üzerine giydiğiniz askılı ya da straplez bir büstiyerle de kombinlenip son derece trend bir görünüm elde edilebiliyor.



2013 maxi etek modellerinde şifon kumaşlı modeller, kısa astarlı ve yırtmaçlı modelleriyle bu sezon son derece popüler. Özellikle uçuş uçuş şifon maxi etek modellerini bu yıl sıkça görmekteyiz. İlkbahar – yaz  ayların da sık tercih edilen etek modellerinden olan maxi etek modellerinde canlı renkler öne  çıkıyor. Bunun yanı sıra desenli etek modelleri de 2013 yılında etek modellerinde karşımıza  çıkan popüler modellerden.


Özellikle de yaz aylarında sık tercih edilen 2013  uzun etek modelleri sıcaklarda pantolon giymek istemeyenler için oldukça ideal ayrıca şık görünmek isteyen bayanlarında tercihleri arasında. Yaz ayların da olmamız ve havaların sıcak olması ile birlikte bu yılın trendi tül ve şifon maxi etekler kısa astarlı ve transparan maxi etek modelleri ile geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da tercih edilmeye devam ediyor. Son yılların günlük trendlerinden olan maxi etek modelleri özellikle de genç kızlar tarafından sıkça tercih ediliyor.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT