Son Dakika!

19.03.2013

Jeniffer Lopez kıyafetleri

Bunu Paylaş :
Türkiye'de verdiği konserlerle birlikte ülkemiz çapında adından yeniden söz ettiren dünyaca ünlü şarkıcı Jeniffer Lopez, geçmişten günümüze kadar şarkılarıyla birlikte milyonlarca insanı etkilediği gibi beni de bir dönem etkilemiştir. “Ain’t it Funny”, “Jenny From the Block” ve “Waiting for Tonight” gibi o dinlemekten bir türlü sıkılmadığımız şarkıları 90'lı yılların sonunu ve 2000'li yılların başlarını sizlere de büyük bir tutkuyla, özlemle anımsatmıyor mu?



Konserlerindeki doğallığıyla tüm şarkılarıyla birlikte bizleri eğlendirmeyi başaran Lopez, bildiğiniz gibi 43 yaşında ve bununla birlikte 2 de çocuğa sahip. Ancak tüm bunlara rağmen hala 90'lı yıllardaki performansını koruyarak sahip olduğu mükemmel vücut hatlarıyla gündemden neredeyse hiç düşmüyor. Genel olarak beyazın ağırlıkta olduğu kıyafet seçimlerinde kelimenin tam anlamıyla "ne giyerse yakışır abi bu kadın" sözünü hak eden ünlü şarkıcı ve oyuncunun günlük hayatından söz etmemek de olmaz şimdi.

Jeniffer Lopez, günlük hayatında ve gece davetlerinde ne tür kıyafetler giymeyi tercih ediyor?
Klasik sanatçılardan uzaklaşıp biraz da dünya çapında ün yapmış bir isme odaklanmaya başladım bu günlerde. Dediğim gibi beyazın tüm tonlarını genel olarak tercih eden şarkıcımız, bu renkte üzerine ne giyerse yakıştırmayı başarıyor. 

Beyaz ve açık krem gibi tonları sıkça kullanan Lopez, sürekli olarak günlük hayatımın bir parçası şeklinde yorumluyor beyaz ve tonlarını. Gömleklerinin ve beyaz t-shirtlerinin altına çektiği bol ve rahat pantolonlarıyla sadeliğin simgesi haline gelen sanatçı tümüyle rahatlığını oldukça şık kombinasyonlarla tamamlamak amacında. Zaman zaman da kendisini dar taytları tercih ederken görebiliyor ya da mini elbiselerle. Bu tip kaçamaklar olduğu zaman bile sanki ilk kez böyle giyiniyormuş gibi haberleri görebiliyor ya da okuyabiliyoruz bir çok yerde.



Özel gün ve gecelerde kırmızı halı üzerinde de yine beyaz tonlarıyla karşımıza çıkan Lopez, bir kez daha beyazın hayatındaki yerini bizlere anlatmaya çalıştığını görüyoruz. Çikolata tenli güzel ve seksi şarkıcı için bence beyaz oldukça akıllı bir seçim: şöyle bir düşündüğümde ve genel olarak giydiği kıyafetleri kısa çaplı bir değerlendirmeye aldığımda; bu rengin hem düzgün hatlarını ortaya çıkardığını hem de teniyle müthiş bir kontrast uyumu yaratttığını söyleyebilirim.

Lopez'i bir stil ikonu olarak görenler için ele aldığım bu konuda söyleyeceklerim bu kadar şekerler. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce de beyaz dünyaca ünlü Lopez'e gerçekten de bu derece uygun bir ton mu?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT