Son Dakika!

19.03.2013

İlkbaharda yeni aksesuarlar: Şapka

Bunu Paylaş :
2013 yılının ilkbahar/yaz sezonuna özel olarak düzenlenen bir çok defilede özellikle de Saint Laurent'in defilelerinde oversized şapkalar tüm kadınların ve moda dünyasındaki bir çok ismin dikkatini yakından çekmeyi başardı. Modayı yakından takip edenler hemen birer tane almak için Topshop gibi markaların yeni ürünlerini büyük bir incelikle değerlendirmeye koyuldu. Kaldı ki bu bahsettiğim ve fotoğraflarını sizlerle paylaştığım tasarımların fiyatları neredeyse dudak uçuklatıcı, 1.000 dolardan başlayan fiyatlara sahip...



Olabildiğince iddialı görünmek isteyen ve baharın tüm yumuşaklığını hissetmek isteyen kadınlar için fazlasıyla seksi bir görünüm sağlayacak olan bu harika tasarımları kullanmak bana göre açıkçası biraz da cesaret işi canım. Yine sezon trendleri arasındaki yerini şimdiden alan iyi kesim bir blazer, ince topuk yüksek stilettlar ve bu şapka ile evet fazlasıyla şık bir görünüme kavuşabilirsiniz ancak yine de oldukça dişi görünüm katacak gibi duruyor.



Ben böyle düşünüyorum, deneyeceğim elbet ama yine de sizlerin de fikrini alayım istedim. Ne dersiniz? Sizce de biraz abartılı bir dişilik katmayacak mı bu şapkalar?

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT