Son Dakika!

13.12.2012

BİTEN ÜRÜNLERİM

Bunu Paylaş :

                                                                      MERHABA


Blogger arkadaşlarımda görüp kıskandığım bir bölümü daha blogum da yapmaya karar verdim:)) ne kadar becerikli olabilirim bilmiyorum ama şahsen ben bu ''bitirdiklerim'' yazılarını okumayı ve ona göre alışveriş yapmayı seviyorum.Umarım benim yazımda birilerinin işine yarar..

İnglot makyaj bazı ve makyaj temizleyicisini beraber almıştım hatta yine bir kapmanya idi sanırım ki, kabuki fırçamı indirimli almıştım Kabuki Fırçam'dan çok memnunum her gün kullanıyorum, kıl dökme sorunu falan da hiç yaşamadım, makyaj bazını sevdim yine alırım ama makyaj temizleyicisi çok yağlı  onu sevmedim..
Clınıque Pue Minimizer ve süper City Blok  40 spf 'yi uzun zamandır ve severek kullanıyorum tabii renkli nemlendirici yaz için çok daha uygun her ikisini de rahatlıkla tavsiye ederim..
Aloe Vera Jeli eczaneden makyaj bazı yapmak için almıştım, kendi makyaj bazımı o kadar sevdim ki, birinciyi bitirdim ikincisini yaptım Aloe Vera kesinlikle evde bulunması gereken bir krem  hemen yenisi alınacaklar listesine eklendi, Ann Yvette' ürünleri ne kadar severek kullandığımı hatta kampanyalar zamanında stok yaptığı biliyorsunuz artık, aşağıdaki ürün nemlendirici ama bende iki kutu vardı birisini makyaj bazı yapmak için kullandım ve kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün oldu bayıldım:)) bu arada burada resmi yok ama yine Ann Yvette'nin göz altı kreminden far bazı yaptım hem çok bereketli oldu hemde çok severek kullanıyorum..
Neutrogena'nın yeni nemlendiricisini geçen kış almıştım özellikle kışın kuruyan ciltler için  çok güzel bir nemlendirici, şimdiye kadar bitmemesinin nedeni sanırım Ann Yvette'ler..
Son olarak Loreal True Match  fondöten, rengi, doğal duruşu,kalıcılığı konusunda çok memnun kaldığım ama pompalı şişesi yüzünden bir daha almayı düşünmediğim bir ürün, basit bir plastik ambalaj olsa içinde bu kadar ürün ziyan olmazdı, hele bir de benim ki gibi pompası daha ürün bitmeden bozulursa verdiğiniz paraya acıyorsunuz bu sebeple bir daha düşünün derim...
Benim için biraz uzun bir yazı oldu umarım sıkılmamışsınızdır...SEVGİLER...




Bunu Paylaş :

5 yorum:

  1. Ne güzel yapmışsın böyle bir bölüm yaparak. Dikkatlice okudum hemen listeme ekliyorum bunları :)

    YanıtlaSil
  2. Clinique city block bir ara bende kullanmıştım memnundum,iyi oldu aklıma getirdiğin yine alabilirim..Loral true match benimde favori fondotenim pompalıda olsa almaya devam edeceğim, senin kullandığının rengi ne merak ettim?ben buğday tenliyim W3 ve sable rose tonlarını kullanıyorum biri acık biri koyu belki sendeki ortada bir renktir diye dusundum:) alışverişime bahane bulacağım ya illaki:)

    YanıtlaSil
  3. Madam B teşekkür ederim şekerim begenmene sevindim, devamını yaparım artık o zaman:))
    Lame ve Dore şekerim bende loreal'i çok sevdim ama neredeyse yarısı duruyor daha şişe de keşke buna bir çözüm bulsalar benim rengim W3 şimdiden iyi alışverişler bende senin yazını bekliyorum:))
    SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  4. gayet faydalı oldu bana bu yazı.. mesela o aloe vera jel ile makyaj bazını nasıl yaptın? bende de var böyle bir jel memnunsan ben de yapayım..

    YanıtlaSil
  5. kesinlikle çok memnunum şekerim,işte linki şimdiden güle güle kullan..
    http://ozlemtuana.blogspot.com/2012/09/makyaj-bazi-nasil-yapilir.html

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT