Son Dakika!

10.08.2012

''Kaş Sorunsalı''

Bunu Paylaş :
Kaşlarınızın yüzünüze kattığı anlam!!







Merhaba....sizinde benim gibi kaşlarınız az ve açık renk mi? kalıcı makyaj yaptırmayı düşündünüz mü? yoksa sarmısak-badem yağı kürüne devam mı etmeye çalışıyorsunuz (o kötü kokuya rağmen birkaç kere denedim ama galiba pek bir işe yaramadı) ya da Mavala gibi bazı markaların özel kaş çıkarıcı ürünlerine mi bel bağladınız  !!yapmayın!!  hemen hemen bütün pahalı markaları kullanmış bir mağdur olarak hiçbirinin işe yaramadığını rahatlıkla söyleyebilirim..peki çare?? Şimdilik kaş makyajı ile yetiniyorum ama kalıcı bir çözüm istiyorum tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....


                                                                     Kalıcı Kaş Makyajı
Kalıcı makyaj seyrelmiş ve küsmüş olan kaşlarınızı daha gür göstere bilir, bozuk kaş şeklinizi kaş vurgulaması yaparak güzel bir görünüm sağlaya bilir, kaş yoğunluğunuzu artıra bilir ve tıbbi neden veya kaşı tamamen dökülmüş kişilere kaş yapıla bilir. Kalıcı makyaj yöntemi sayesinde hiç kaşı olmayan kişilere kaş kılı görünümü verilerek gerçek kaş görürün tüsü sağlaya bilirsiniz. Yüz ifadenizi net bir şekilde belirtmemizi sağlayan kaşların görünümü kalıcı makyaj sayesinde muhteşem bir görünüme kavuşuyor... alıntıdır..

Bunu Paylaş :

5 yorum:

  1. Bende kaşlarima kalıcı makyaj yaptırmıştım ama çok pişmanım. Buna karar verildiginde yaptırılacak kisinin de çok iyi araştırılması gerekiyor. En önemlisi doğal durması. Ama kendini kas mimari olarak adlandıran bayan benim kasimin olmadıgı yere kas konturu yapıp olan kasımı da cimbizla almış. Şimdi hem kasim çıkmıyor hem de boya iyice silindiği için kaslarımın üstünde çok kötü görünüyor. Sildirmeyi düşünüyorum ve bir daha da asla yaptırmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uyarın için çok teşekkür ederim şekerim kesinlikle haklısın işin ehli birini bulmak lazım.. geçmiş olsun:(

      Sil
  2. ozlemım ben de kaslarımdan memnun degılım. koyu kahve bı farla ya da kas kalemı ıle boyuyorum ama en şık ve dogal hali, kurşun kalemle ıclerını doldurduğum hali.
    Bir de aman ha cok koyu renklerle boyamasınlar kasları hakıaten kotu duruyo.
    allahım bıze kas versın yavru yaa..sarımsak surmek ıstemıyorummm badem yagı ıle yastıgımı kırletmek de ıstemıyorumm: (

    YanıtlaSil
  3. sarı şekerim inan kaş kalemleri serisi yapmış bulunuyorum evde neredeyse her markanın kaş kalemi var ama kalıcı bir çözüm istiyorum:((

    YanıtlaSil
  4. merhaba özlem M2 Eyebrow Serum kullandın mı? çok iyi bir ürünmüş araştırmalarıma göre. Ama çok pahallı 370 tl civarında.
    benim kaşlarım küstü ve şu anda seyrekler. yarıdan sonrası yok hatta. kalıcı makyaj yaptırdım 2 kere ve pişamn oldum. hem istediğim gibi olmadı rengi şekli ve kaşlarımı dahada döktü.
    şimdi blinc eyebrow mousse kullanıyorum. denize bile girdim ve çıkmadı. :)
    ama tek kesin çözüm kaş ekimi galiba.

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT