Son Dakika!

2.08.2013

Yazlık Dantel Elbiseler Çok Moda!

Bunu Paylaş :
Her markanın bugünlerde sürekli olarak üretme peşinde olduğu bir elbise modeli var, dantel detaylar! Kıyafetlerde dantel şıklığı ile kadınlar bence bu yaz hiç olmadıkları kadar çekici olacaklar. Özellikle mini dantel elbiseler fazlasıyla etkileyici olacak. Siyah tonlarını tercih etmeniz tam anlamıyla iddialı olmanız anlamanı geliyor, beyaz renk ise her zaman olduğu gibi bu yılda da yine oldukça moda!

yazlik dantel elbise

Kendinizi daha kadınsı hissetmek istiyorsanız, dişi bir makyajla kombininizi tamamlayabilir ve şık bir aksesuarla da görünümünüze güzellik katabilirsiniz. Moda olanı giymek, herkesin hakkı sonuçta değil mi? Katılacağınız bir davette en güzel olmak istiyorsanız, öyle şaşalı abiyelere falan gerek yok bence, danteli tercih edin, keyfinize bakın...


elbise dantel

Gördüğünüz gibi dantel elbise modelleri bile sezon renkleriyle karşımıza çıkıyor. Pembe tonları ve açık mavi ve bunlara eşlik eden beyaz elbiseler gerçekten de olabildiğince seksi bir görünümle güzelliğinize güzellik katıyor. Birbirinden ünlü markaların 2013 yaz koleksiyonunda yer verdiği elbiseler şimdiden vitrinleri süsleyen en önemli detaylar arasında.





Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT