Son Dakika!

3.08.2013

En Güzel Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bundan bir kaç ay önce "şu yaz gelse de elbiselerimizde özgür stili kombinlemenin yollarını arasak, bunu bile özledik ya" diyorduk. Oysa günler çok hızlı geçiyor ve neredeyse 2013 yılının yaz sezonu da yavaş yavaş kapanmak üzere. Çok özlediğimiz bu sıcak, temiz ve özgür mevsime kavuştuk kavuşmasına da, bakalım bu yazın en güzel elbise modelleri nelermiş? Bir de bunlara kafa yoralım, değil mi?

elbise modelleri

Sokaklar bu elbiseler sayesinde adeta podyumlardan farksız bir hale bürünüyor. Peki, bu yaz hangi elbiseler moda oldu? Şimdi sizin için özene bezene seçtiğim yaklaşık 35 - 40 kadar elbise modelini paylaşacağım. İşte, çiçek desenli elbise modellerinden kırmızı elbiselere, mini elbiselerden uzun elbiselere kadar hayallerinizi süsleyen en trend elbiseler...



Bu güzel elbiselerden birini seçmek o kadar zor olmalı ki, hepsi de birbirinden güzel. Ama yine de içlerinde favorilerim yok değil, beyaz olanların hemen hepsi istediğiniz bir günde rahatlıkla giyilebilir. Çiçek desenli elbiseler ise, ister günlük yaşamınızın isterseniz de özel gün ve gecelerinizin vazgeçilmezleri arasında yer alabilir.




Ne dersiniz, sizce nasıl bu modeller? Bu yaz sezonunun en moda elbiseleri arasında yer almayı hak etmiş olabilirler mi? Son olarak, sizin favoriniz hangisi?
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT