Son Dakika!

25.07.2013

Nikah Elbisesi Modelleri 2013

Bunu Paylaş :
Hayatımızın en özel günlerinden biri olan nikah günümüzde ne giyeceğimiz elbette çok önemli. O özel gün de ne giyeceğinize henüz karar vermediyseniz bir an önce seçim yapmanızda yarar var. 



Bu yıl nikah elbisesi modellerin de son derece çok seçenek ve şık tasarımlar olması işimizi iyice zorlaştırabilir. Nikah elbisesi alırken dikkat edilmesi gerekenler vardır. Kafanızda tasarladığınız model dışında da bir kaç alternatifiniz olsun ki işiniz daha da kolaylaşsın. Elbise askıda değil üzerinizde görüp karar verin unutmayın ki kıyafetler üzerinizde askıda durduğu gibi durmazlar bazen son derece hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz. 


Vücudunuzu iyi tanımalı ve kusurları kapatan hoş bölümleri öne çıkaran modellere yönelmelisiniz. Straplez, askılı, dantel kollu, tek omuzlu nikah elbiseleri 2013 yılında son derece hoş stillerde karşımıza çıkabiliyor. Özellikle dantelli nikah elbisesi modelleri bu sene son derece moda olan elbise modelleri arasında yer alıyor.



Bu küçük tüyolardan biraz da sonra yılın trend nikah elbisesi modellerine bakalım. Bu yıl genel olarak 2013 nikah elbisesi modelleri son derece sade modellerde ön plana çıkıyor. Yani bolca taşlı, ağır işlemeli abartılı nikah elbiseleri kesinlikle son derece demode.  Ayrıca bu yıl nikah elbiselerinde balık modelleri ve büstiyer bölümü payetli nikah elbiselerini de tercih edebilirsiniz.



Renk olarak da sade ve açık tonlar daha uygundur, uçuk renkler ve çok koyu tonlara nikah elbisesi olarak da pek tercih edilmiyor. Ayrıca 2013 nikah elbiselerinde ön plana çıkan çift renkli modelleri de tercih edebilirsiniz. Kısa nikah elbiseleri de tercih edilse de uzun bir elbise modelleri nikah törenleriniz için daha uygundur. 2013 yılının en trend nikah elbisesi modellerini sizler için oluşturduğumuz galerimizde inceleyebilirsiniz.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT