Son Dakika!

19.03.2013

Örgü saç modası

Bunu Paylaş :
Ah biz kadınlar yok muyuz, biz kadınlar!
Her türlü alanda en yeni trendi yakalamak derdinde koştuğumuz kadar sevdiğimiz erkeğin peşinde koşmamışızdır sanırım. Saç modası dediğimizde de bu yılın öne çıkan trendlerinden örgü modeli en çok peşinde koştuğumuz şeylerden birisi haline geldi. Bir kadın yüzü ve saçlarıyla dikkat çekerken, yüzün tümüyle ortaya çıkmasını sağlayan bu modeli geçtiğimiz günlerde işe giderken denediğimde "şekerim, yüzün gözün açılmış; çok yakışmış yahu bu örgüler sana!" diyen diyeneydi ne yalan söyleyeyim. 

örgülü saçlar, örgü saç modası

Büyük oranda tatlılığımı ortaya koyan bu örgü saç modeli ile hem sezon trendini yakaladım hem de daha ferah ve daha hafif bir görünüme kavuştum, kendime de kavuştum desem yeridir hani. Şimdi gelelim bu saç stilinin hangi kıyafetlerle uygun olduğuna?

Örgü saç modeli, hangi kıyafetlerler giyilebilir?
Genelde arkadaşlarımdan ve iş yerimdeki çalışanlardan ya da daha klasik bir örnek vermem gerekirse sokağın nabzından edindiğim izlenimlere yahut tecrübelerime dayanarak; yakalı, yaka kısmı detaylı olan bluzların üzerine fazlasıyla hoş bir şekilde yakışıyor şekerim bu saç modeli. Kış sezonunda standart düzeyde kullanıldığı gibi aslında örgü saç modelinin asıl zamanı bahar aylarıdır. Dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz, her şekli oldukça kolay olan bu saç stili için fazla zaman harcamanıza da gerek yok. Uzun saçlar tabi ki ideal olandır. Uzun saçlarınızla rahat bir şekilde kısa sürede kolaylıkla elde edeceğiniz bu saç modellerini, renkli tokalar ve çeşitli, birbirinden şeker aksesuarlarla süslemek için kendinizi tutamayacaksınız. 


Unutmadan ve bitirmeden şunu da eklemek isterim; eskiden büyüklerimizin dediği gibi "örgülü saç, diğer saç stillerine oranla daha çabuk uzar..." bunun sebebi ise, dış etkenlere yani rüzgara, toza, kırılmalara daha az maruz kalıyor olmasıymış...
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT