Son Dakika!

19.03.2013

Desenli tırnaklar ilkbaharda yine moda

Bunu Paylaş :
Bundan sadece iki yıl öncesinde başlayan ve günümüzde oldukça popüler olan trendlerden biri de desenli tırnak trendi sanırım. Benim ve diğer bir çok kadının ilgi odağı olan ve bundan sonra da uzun bir süre daha bu odakta kalacak olan desenli tırnaklar; süsleme sanatı adı altında, kuaförlerde de sık sık uygulanmaya başlanan bir işlem aslında. Bu işlem her ne kadar uzun sürede uygulanıyor olsa da sonuçları kadınlar açısından gerçekten muhteşem oluyor. 

2013 yılı ilkbahar yaz sezonunda da özellikle büyük markaların defilelerinde göze çarpan en önemli noktalardan biri mankenlerin tırnaklarında fazlasıyla çekici duran bu oje modeli. Böylece yine kısa sürece sezon trendlerinden biri olacağı haberini almış oluyoruz. 

Tırnak diplerinin şeritli olan bu oje modeliyle beyaza ve tene uygun bir şekilde ana renklerden seçilmesi de diğer önemli konulardan biri canlarım. Size örnek olarak fotoğrafta gösterdiğim bu modelin yapılışı oldukça kolay. İlk olarak beyaz ojenizi daha sonra da istediğiniz her hangi renkten birini sürebilirsiniz. Tırnak bantlarından da yardım almak daha düzgün bir modelin ortaya çıkması açısından önemli olacak sanırım.

Bir sonraki tırnak deseninde yeniden görüşmek dileğiyle, öpüldünüz...
Bunu Paylaş :

1 yorum:

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT