11.06.2014

2014 Yaz Abiye Modelleri

Yaz aylarında düğünler , nişanlar , mezuniyet geceleri , balolar gibi özel davetlerin en olmazsa olmazları arasında olan abiye kıyafetleridir. Bayanlarımızın çok önem verdikleri kıyafetleri arasında abiye modelleri gelmektedir. 2014 yaz abiye kıyafetlerinde bu sezon abiye elbise modellerinde nar çiçeği , kırmızı , beyaz , siyah , mavi tonlar , abiye modellerinde ön plana çıkmaktadır. 



2014 yaz abiye modelleri arasında elbiselerde derin yırtmaçlar, sırt dekolteler kadar cut-out dekoltelerde dikkat çeken detaylar arasında.Daha çok vücudu tam saran uzun kollu ve balık dantel uzun abiyeler bu yazın en trend abiye elbiseleri arasında. Hemen her renge müthiş uyum içerisinde olan dantel detaylı yaz abiye 2014 modellerine mutlaka bakmalısınız. 



2014 yaz abiye elbise ve gece elbiselerinde bir başka önemli detayda Uzun derin yırmaçlı ve asimetrik kesimli abiye elbiseler.Özellikle gençkızlar için mezuniyet törenlerinden ve özel gecelerde bu abiye elbiseleri tavsiye ederiz. 2014 abiye modelleri arasında boyundan bağlamalı abiye modellerinin sıkça rastlayacağız bu sezon. Abiye yaz elbise modasında bu sezon özellikle renklerden hoşlananlar için iyi bir sezon olacak. Çünkü açık renk abiye elbiseler oldukça moda. 


En trend abiye elbise renkleri ise maviler, yeşiller, turkuazlar gibi renkleri göreceğiz. Metalik renklerin 2014 yılında çok fazla trend olduğunu göreceksiniz. 2014 yaz abiye elbiselerde bu sezon iddialı tasarımlar arasında ilk olarak gözümüze çarpan kabarık modeller daha çok genç bayanların tercihi olacak gibi sade modellerden hoşlananlar için de çok güzel ve şık tasarımların olduğunu göreceksiniz. Önü kısa arkası uzun elbiseler de bu sezon çok moda diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder