Son Dakika!

3.08.2013

Kırmızı Elbise Kombinleri

Bunu Paylaş :
Sayın okuyucum, bugün inanmazsınız sabahtan beridir sizlere şu kırmızı elbise kombinleri ile ilgili bir paylaşım yapmak için didinip duruyorum. Bilgisayarımın başında bu yazın en şık, en etkileyici, en güzel kırmızı elbiselerini arıyorum, sonra beğendiklerimi kaydediyorum. Hemen ardından da bu elbiseye yakışacak ayakkabı, çanta, aksesuar gibi diğer parçaları arıyorum. Bakalım beğenecek misiniz?

kirmizi elbise

Bu yaz her ne kadar beyaz ve siyah elbise modelleri üzerinde mutlak bir hakimiyet kurmuş olsa da, kırmızıdan benim gibi vazgeçemeyen hanımlar da var, biliyorum. Daha kadınsı bir görünüm için, herkesin büyük beğenisini toplayan ve geçmiş yılların en trend tonları arasında yer alan kırmızı bu yaz bej tonlarıyla kombinlendiğinde hiç bir sorun yaratmıyor.


Daha çok mini elbiseler tercih edilirken, ayakkabı olarak yüksek topuklu modeller göz dolduruyor. Uzun elbiselerde ise kışkırtıcı ve rüzgarda dalgalanacak tasarımlar ön planda oluyor sevgili okuyucum. Gri topuklu ışıltılı, parlak bir ayakkabı da mini elbiselerinizin altında tıpkı güzelliğiniz gibi ışıltılı olabilir. 

İşte 2013 yaz sezonun en şık, en güzel kırmızı elbise kombinleri...




Gördüğünüz gibi bu yaz elbiselerle birlikte aslında kullanılacak olan diğer alternatif parçalar da çok önemli. Ayakkabı, bilezik, küpe gibi aksesuarlar bir yana beyaz bir tene uygulanacak olan makyajın bile çok büyük önemi var. Dudaklar bile kıpkırmızı olmaya hazırken, elbiseler de kırmızının aşk ve tutku dolu kollarında büyüleyecek.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT