31.08.2013

Blake Lively'nin Seksi Elbiseleri ve Kıyafetleri

Tüm dünyada kırmızı halı üzerinde, sokakta, katıldığı davetlerde giydiği kıyafetlerle en çok konuşulan isimlerden biri olan Blake Lively, tarzıyla markalaşan ve sosyal medyada en çok takip edilen stil sahibi isimlerden biri haline geldi. 

Blake Lively

25 Ağustos 1987 yılında dünyaya gelen genç bir yıldız o ve benim en sevdiğim stil ikonlarımdan biridir. Ben onu ilk olarak Gossip Girl sayesinde tanıdım, sizleri bilmem. Oldukça iddialı, kendine güveni hat safhada olan ve çekici tarzıyla benim gönlümde taht kurmayı başardı.

Blake Lively'nin Gossip Girl'de giydiği kıyafetler ve dizi dışında günlük hayatında tercih  ettiği elbiseler onun tarzının oldukça iyi yansıtıyor. Bununla da kalmayıp tüm dünyada giydiği her türlü kıyafeti konuşan geniş bir kitleye de sahip. İşte biz bugun, Blake Lively'nin o çok konuşulan tarzı üzerine bir şeyler yazacağız.


Blake Lively'nin Giydiği Elbise ve Kıyafetler

Günlük hayatının büyük bölümünde genellikle sade ve rahat seçimlerden yana olduğu söyleyen genç yıldız, kırmızı halı üzerinde genelde uzun ve derin göğüs dekolteli elbiseleri kullanmayı çok sevdiğini eklemeden de edemiyor. Katılacağı özel bir davet varsa, kesinlikle dolabındaki mini elbiseleri çıkarıp olabildiğince sade ve şık bir kombinasyanla tarzını tamamlamayı başarıyor.


Aslına bakarsanız ünlü oyuncunun Gossip Girl'de canlandırdığı Selena karakterinin tarzına çok yakın bir tarzı var da diyebiliriz. Kot pantolonlar, ceketler, şallar, çizmeler ve babetler günlük stilinin vazgeçilmezleri. Gördüğünüz gibi güzel bir mavi tonunda olan bu elbisesi de onun kırmızı halı üzerinde genelde uzun ve dekolteli tarzdan yana olduğunu gösteriyor.


Katıldığı özel bir davet varsa Blake orada mini ve seksi elbiseleriyle göz kamaştırıyordur. Olabildiğince sade bir kombinle etkinliklerde yer alan güzel oyuncu şimdiye kadar hep sadelikten çok şıklığıyla konuşuldu sanırım.


Günlük hayatının sıradan zamanlarında hiç bir stile takmadan, kafasına göre giymeyi seviyor ve olabildiğince rahat ve sade kıyafetlerden yana tutuyor tercihini.


Davetler onun için önemlidir. Bazen bu davetlere oldukça cesur bir stil ile gidebiliyor. Giydiği şort ve tulumlar onun ne kadar cesur, vücut hatlarına ne derece güvendiğini gösteriyor. Seksi bir kombin daha...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder