Son Dakika!

26.07.2013

Koton Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Koton'un 2013 yaz elbise modelleri şimdiye kadarki tasarımlardan çok daha farklı ve çok daha fazla moda kokan parçalar arasında yer alıyor. Markanın ülkemiz moda sektöründeki çıtasını biraz daha yukarıya taşıyan harika bir koleksiyondan bahsediyoruz...



Özellikle ünlü modacı Hakan Yıldırım'a ait olan tasarımlar fazlasıyla dikkat çekici. Siyah'ın asaletine ve zerafetine inanan kadınlardansanız, bu sayfada yer alan Koton siyah elbise modelleri tam size göre. Yeni elbise moleksiyonu ile birlikte tasarımcılığın sınırlarını zorlayan Koton, özellikle dar kesimli ve fırfırlı elbiseleriyle adından sıkça bahsettiriyor. 





İş hayatınızda rahatlıkla giyebileceğiniz bu siyah elbiseler sizi olduğunuzdan daha şık gösterecek ve iş yaşamınızda en büyük yardımcılarınızdan biri olacak. Tabi bu gibi kıyafetleri giyebilmek için oldukça fit bir vücuda sahip olmanız gerektiğini de şimdiden belirtelim.





Arkadan kuyruklu, uçuşan şifonlardan oluşan asimetrik elbise ise özel gecelerde ilgi odağı olmanızı sağlayacaktır. Yine boyun kısmındaki asimetrik kesimi, omuzları ön plana çıkarırken, etek boyu dizin biraz üzerinde kalıyor.





Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT