Son Dakika!

12.06.2014

2014 İlkbahar Yaz Çocuk Modası

Bunu Paylaş :
Yaza girerken yetişkinler gardıroplarını kontrol eder ve eksikliklerini tespit ederek alışveriş planlaması yapar. Modadaki değişimleri de takip ederek yeni alacağı giysilerin modaya uygun olmasına özen gösterir. Ancak günümüzde anne ve babalar çocuklarının da daha güzel ve şık olmalarını isterler. Bu yüzden de artık çocuk modası daha çok takip ediliyor. Kız çocukları için de erkek çocukları için de her yıl yeni çizgiler, yeni tasarımlar, yeni renkler moda oluyor. 



Kız çocuklarını giydirmek çok daha zevkli ve zengin seçeneklidir. Birbirinden şık tasarımlı ve canlı renkleriyle elbiseler, etekler, bluzlar, şortlar, pantolonlar kız çocuklarını giydirmeyi daha zevkli hale getiriyor. Kız çocukları en çok elbiseleri severler. Bu yıl da kız çocuk elbiseleri canlı renkler ve çiçek desenleri ile yapılmış. Fırfırlar, danteller ve tüllerle süslenmiş. Beyaz, turkuaz ve pembe renkler ana renk olarak çok moda olacak ama bu renklerin ağırlıkta olduğu ve bunun yanında her rengin yer aldığı desenler kız çocuk modasının belirleyicisi olacak. 

Özellikle askılı kız çocuk elbiseleri bu yıl çok moda olacak. Etekler ve askılar dantellerle ve fırfırlarla süslenecek. Saçlara elbiselerle uyumlu rengârenk çiçek desenli tokalar ve bantlar takmak da bu yılın modası olacak. Yaz aylarında şıklık kadar rahatlık da önemlidir. Terletmeyen ve sıkmayan bol kesim elbise ve etekler, şortlar kız çocuklarına rahat bir ortam sağlayacaktır. Tabi erkek çocuklarını da bir kenara atmış değiliz. Erkek çocuk modası da erkek çocuklarına rahat ve şık modeller sunuyor. Erkek çocuk giyiminde bu yıl mavi, yeşil ve beyaz renkler çok kullanılıyor. 



Doğanın tüm özelliklerini yansıtan desenler hem pantolonlarda hem de gömlek ve tişörtlerde kullanılmış. Yazlık çocuk ayakkabıları da çocukların rahat olmasını ve ayak sağlıklarını düşünerek hazırlanmış. Bu yüzden daha çok sandaletler kullanılıyor. Her bütçeye uygun yazlık çocuk modelleri ile herkesin çocukları daha şık ve daha rahat olabilir. Çocuklar da kendilerine yeni bir şey alındığında çok mutlu oluyorlar ve artık sadece annelerinin aldığı kıyafetleri giymiyorlar. Kendi zevklerini de yansıtmak istiyorlar.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT