Son Dakika!

1.08.2013

Ünlülerin Giydiği En Güzel Elbiseler

Bunu Paylaş :
Evet, blog sayfamı sürekli takip edenler küçük bir yeniliği fark etmişlerdir. Yepyeni bir konumuz daha oldu. Ünlülerin sokakta, partide, galada, baloda kısacası katıldıkları tüm etkinliklerde giydiği en şık elbiseler bundan böyle benim de süzgecimden geçiyor. Bugün ilk olarak Julianne Moore'u seçtim...

ünlü elbiseleri

İşte, sizler için elbiselerle ilgili merakınızı giderecek ne varsa hepsini ama hepsini paylaşmaya hazırım. Altın Küre Ödülleri'nin en göz alıcı elbiselerinden tutun da Oscar Ödülleri'ne kadar, bir çok etkinliği yakından takip edeceğim ve izlenimleri buradan sizlere aktaracağım.

Katherine McPhee'nin Theory imzalı elbisesi, Zoey Deschanel'in kırmızı halı ruhuna öylesine güzel yakıştırdığı elbiseleri, Jennifer Lawrance'ın o çok beğendiğimiz kıpkırmızı Dior Haute Couture tuvaleti, Lucy Liu, Carolina Herrera imzalı floral elbisesi ve daha neler neler... Öyle güzel bir arşivim oldu ki, emin olun yaz yaz bitmez bunlar valla. Sizler de tabi ki yorumlarınızı eksik etmeyeceksiniz ve böylece en güzel olma yolundaki adımlarımızı emin adımlarla atmaya devam edeceğiz, hep birlikte.

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT