Son Dakika!

2.08.2013

Sonbahar - Kış Elbise Trendleri 2013

Bunu Paylaş :
Evet, şimdi güzel bir dosya hazırladım sizlere. Bu yılın sonbahar sezonu için elbise trendleri nelermiş, onu göreceğiz hep birlikte. Hadi başlayalım o zaman, ne duruyoruz; bakalım bu yılın yepyeni tasarımları ve detaylarında neler gizliymiş?

Mavi: Önümüzdeki sonbahar aylarında mavinin neredeyse her türlü tonu beklediğimizden de fazla popüler olacak, her yerde karşımıza çıkacak yani. Mavi-gri benim favorilerim arasında tabi ki! Maviyi günlük yaşamınızın bir parçası yapabileceğiniz gibi, özel davetlerinizde giyeceğiniz gece elbiselerinizde de rahatlıkla tercih edebileceksiniz.


Metalik: Her kadının büyük bir hayranı olduğu metalik tarzın gücü ve tutkusu, her parçayı sonuna kadar şık bir hale sokacak. Hiç hesapta olmayan davetler için gardırobunuzdan seçeceğiniz bir metalik elbise ya da parçayla sorununuzu rahatlıkla çözebileceksiniz.


Büyük Ceketler: Eskiden olsa, karşımızdan kendisine büyük bir ceketle gelen birini gördüğümüzde için için gülerdik. Ama şimdi üzerimize neredeyse iki beden büyük duran ceketler 2013 sonbahar kış sezonunda vazgeçilmez trendlerimizden biri olacak. Fit bir vücuda sahipseniz, bu trend tam da size göre dostlarım.


Kar Beyaz: Bu yaz her yerde, en etkileyici elbiselerde karşımıza çıkan beyaz modası, önümüzdeki sonbaharda da yaşamımızın büyük bir bölümünü işgal edecek gibi duruyor. Bu yıl özellikle dantel detaylar, mini elbiselerde çok şık duran beyaz, kış mevsimine uygun parçalarla kombinlendiğinde en ideal olmanın kapılarını açacak.


Grunge: Bundan neredeyse 23 yıl önce yani 90'lı yıllarda Kurt Cobain ile başlamıştı o zamanların çok ses getiren Grunge akımı. Bu sene de kış sezonunda biz kadınları ve tüm moda dünyasını etkisi altına almayı başaracak. Herkesten farklı ve bohem bir stil ile sevdiklerinizin karşısına çıkarak, onları şaşırtmak istiyorsanız, Kurt Cobain'in başlattığı Grunge akımı tercih etmelisiniz.


Takım Elbise: Maskülen kadınsı trendin öncü rolünü üstlenen takım elbiseler, 2013'te "birazcık" form değişikliği yaparak karşımıza çıkıyor. Desenli takım elbiselerin yanı sıra, derin yırtmaçlı ve dekolteli parçalar bu sonbahar herkesin büyülü rüyası olacak.


Göz Alıcı Detaylar: Moda detaylarda saklıdır diye boşuna demiyorum size, günlerdir burada detaylara önem verin diye resmen bir basın açıklaması yayınlıyorum. Bu sene taş, metal ve dantel detayları istediğiniz her parça üzerinde kullanabilirsiniz, çünkü her yerde bunları göreceğiz, şimdiden hazır olun ve sıkı durun!

Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT