Son Dakika!

3.08.2013

Rahat ve Şık Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :

Lacivert bel kısımdan dar inip, aşağıya doğru bollaşması bu elbiseye çok ayrı bir hava katıyor. üst kısmındaki dekolte detayı sadelik bir o kadar da seksilik katmış. takmış olduğu minik kolyesi de incecik bi detay olarak gözükmekte.



görmüş olduğunuz mini çiçek detaylı elbiseler bu sene revaçta. saçların salaş ve sade oluşu, elbisenin spor bi tarzı anımsatışı bu yılın en güzel görünümleri arasında yer almakta. böyle elbiselere minicik aksesuarlarla yeterli olmakta. bu elbise tarzlarına arkadaşlarla yapılacak sıcak ve rahat ortamlarda kolaylıkla tercih edilebilir.


Geometrik desenli bu elbisede yaka ve kol detayı elbiseye fazlasıyla rahat bir hava katmış.kollardaki siyah manşet elbise rengine uyum sağlamış. bebe yaka denilen bu yakalarda bu sene tercih edilmekte. bebe yaka olunca tabiki aksesuar olarak kolye tercih edilmez. ama minicik bir bileklikle daha hoş olacaktır.


Tercihlerini rahatlıktan yana kullananlar için çok iyi bir seçim olacaktır. büyük çiçek detayları elbisenin dar ve kısa olusu farklı bir zariflik katıyor. böyle tarzlarda sacları genellikle salaş bırakmak veya gündemde olan örgü modellerini tercih edebilmek daha zarif  olacaktır.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT