Son Dakika!

4.08.2013

Halter Yaka Elbise Modelleri

Bunu Paylaş :
Bu kadar elbise hakkında az ya da çok bir şeyler karaladık hep birlikte. Uzun elbiseler, v yaka elbiseler, kısa, mini, neon renkli ve daha nicesi hakkında bu yazın trendlerini derledik, eleştirdik ve sonuçlarına göz attık. Şimdi de bugüne kadar bu sayfada hiç görmediğiniz bir elbise modeli ile ilgili konuşacağız; halter yaka elbiseler...

elbise

Evet, farklı bir tasarım halter yakalar. Boyundan bağlı ya da boyuna doğru uzanan kolsuz elbise modelleri, halter yaka olarak bilinir. Bu elbiseyi özellikle geniş omuzlu hanımların kullanması tavsiye ediliyor. Bu vücut tipine sahip olanlarda daha şık ve alımlı bir görünüm yarattığı da eklenen diğer detaylar arasında. 2013 ilkbahar yaz sezonunda halter yaka elbise trendleri arasında; çiçek desenliler, geometrik desenliler, düz, cut-outs, iki beden büyük elbise modelleri yer alıyor. Benim favorim çiçek desenli olanı ama yine de ortadaki geometrik desenli elbise de çok hoşuma gitti.

Bu elbiseler arasında Thakoon 2013 ilkbahar yaz koleksiyonu, Mary Katrantzou 2013 ilkbahar yaz koleksiyonundan olan parçalar en iddialı tasarımlar arasında gösteriliyor.
Bunu Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013 Ünlüler Dünyası
Design by FBTemplates | BTT